Antar du utmaningen?

Fröken K har gett oss bloggerskor en utmaning, jag antog utmaningen och jag hoppas att du också gör det! Såhär skrev hon på sin blogg och jag håller med om varje ord, det poseras på tok för mycket! Visa ditt rätta jag och inte någon du försöker vara och lev inte upp till de sjuka kroppsideal som finns idag, vi lever i en onormalvärld där vi ska se perfekta ut vilket ingen av oss är. Jag själv gör precis likadant som alla ni andra, tar flera bilder för att välja ut den bästa, den bästa innebär den utan mage eller dubbelhaka, där håret ligger som det ska och tänderna är vita. Idag gör jag tvärt om och smygfotar mig själv som jag verkligen ser ut en dag på jobbet framför datorn…

”Det poseras för mycket! Jag inser ironin samtidigt som jag skriver att det poseras för mycket och lägger upp en bild på mig själv när jag poserar. Det jag menar är att det poseras framför kameran i vackra kläder, smink ända in till tänderna och med poseringar som är så inövade att de utförs i sömnen.

Jag älskar att läsa alla fina bloggar där skribenterna lägger upp bilder på sig själva i kreationer de köpt, där de passar perfekt på deras späda kroppar, och man undrar om de faktiskt inte är fotomodeller hela bunten. Så ser jag på mig själv och tänker: “Jag borde gå ner några kilo, bli mer hälsosam och slankare så det inte ser så illa ut på bild.” Det är i och för sig inte något dåligt tankesätt, eftersom jag har allt för många trivselkilon, men vem är det egentligen som bestämmer vad som är vackert på bild? Varför ser alla så pinuppiga ut, så vackra och så photoshop-perfekta ut? Var är den gemene man? Var är de dåliga bilderna?

Jag utmanar er alla! Ge mig en bild på hur ni ser ut när ni sitter i soffan och mular chips framför Dexter. Det hade kunnat bli en trend, tillsammans med de vackra bilderna ni skapar av er själva. En chans att få se att ni är lika vackra utan smink, utan att posera intill husväggar”

20120917-113140.jpg

Dubbelhaka, små öron och uppsväld mage, precis som de ska vara.

Annonser

6 reaktioner på ”Antar du utmaningen?

  1. sv: Jag tror med det kommer bli super. 🙂
    Jag är mer den typen som känner mig bekväm med att ha allting klart och redo för mig på hotellet, sedan kan jag om jag känner för det eventuellt äta ute någon annanstans med, om det skulle bli så.
    Senast jag var utomlands var jag i Tunisien, och där var det mer eller mindre omöjligt att vistas utanför hotellområdet (enligt mig), då folket var så ”på”. Så där blev man kvar ätandes på hotellet varje dag, för jag ville ha lugn och ro, haha.

  2. Sv: Skrattar .. nej jag har inte försvunnit , jag vet bara inte om jag ska skita eller om jag hade skitit, nu har jag skitit färdigt för ett tag och blir kvar på blogg.se 🙂

  3. Wow wow wow, det här var ju helcoolt! Tack för att du ville länka till mig och att du faktiskt antog utmaningen. Bilden du har med är ju perfekt, det är det jag menade med att folk skulle visa en bild där de inte poserar. Fast du var söt ändå. 🙂
    Och så var du med i min bloglovin’lista bara sådär, tänk så det kan gå. Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s