Fina lägesrapporter

Ni undrade varför jag inte bara bortade hårt istället för att låta det bli tovigt och jag kan säga som så att jag helt enkelt inte brytt mig om det. På senaste tiden har jag inte brytt mig om någonting egentligen och en småsak som mitt hårsvall har jag inte brytt mig om det minsta och inte gjort annat med än att ha det i en knut på huvudet likt lilla My. Men nu går vi mot bättre tider och jag kan berätta för er att målaren är i full gång att tapetsera i mitt nya hem, tapeten jag valde i hallen kommer fortsätta in i vad jag än så länge kallar extrarummet (istället för att tapetsera sovrummet valde jag att göra om i extrarummet). Nycklarna ligger i min handväska och på fredag går flytten. Varför inte redan imorgon undrar ni säker? Då ska jag till Kalmar! Wopa! Jag vill även passa på att tacka Lovisa (blogg finns HÄR) för de fina orden du delade med dig av, det finaste jag hört på länge måste jag erkänna!

”Det är i motvind en drake lyfter”

 

En annan rolig sak som jag måste dela med mig av handlar om en blocketannons som jag ringde på tidigare idag. Jag är nämligen på jakt efter ett köksbord då det jag har nu inte passar i köket utan kommer troligen göra sig fint som matsalsbord, i alla fall har jag spanat in gruppen ”Fusion” från Ikea och sökte efter det på blocket. Fick en träff här i Ystad och ringde genast, när vi var överens om priset så frågade jag vilken adress jag skulle sätta GPS:en på och när han svarade så började jag skratta (vilket var oerhört oartigt av mig men jag hade mina aneldningar). Det visade sig att vi bor på samma gata, så han lovade till och med att bära hem det åt mig, hur snällt?!

Annonser

2 reaktioner på ”Fina lägesrapporter

  1. Sv: P-böter är skit!
    Missade plus förra veckan, men jag hörde något av en kollega som överklagat 5 gånger och fått fel varje gång att det ska vara svårt att överklaga och att få rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s