Presentation

Välkommen!

Kanske lite som alla andra, kanske inte. Jag hoppas på det sistnämnda. Botaniserar man i mitt liv hittar man, höga klackar, vackra hus, fina vänner, gulliga kaniner, massor med möbler, stilrena blusar, Ystad, pärlor, en och annan katt, politik, klänningar, inredningsdetaljer, konst, jämställdhet, drömmar, glädje, feminism,Värmland, loppisfynd och en jädrans massa kärlek.

Mitt hem är beläget lagom centralt i Ystad, där bor jag med mina två kattor Sune och Rut och dessutom huserar det även en fisk vid namn Direktör´n i en rund skål. I ett stall på Österlen bor mina tre små ponnysar som jag letar efter ett nytt hem åt eftersom livet just nu inte kan innehålla just hästar.

Behöver du få tag på mig kan du skicka iväg ett elektroniskt brev till mig på inajacobsen @ live . se (utan mellanslag) eller så vore det kul att få ett riktigt brev i brevlådan, det når mig om du adresserar det till Malmövägen 1B 271 50 Ystad.

 

DSC_0599

Annonser

2 reaktioner på ”Presentation

  1. Efter din presentation så känner jag bara att… ja, att jag gillar dig helt enkelt! 🙂 Mitt liv innehåller precis ungefär detsamma, minus Värmland (även om jag bodde där under fem år i barndomen), Ystad och kaniner (även om det vore väldigt kul att ha en… eller två).

    Skepp ohoj! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s